A szépség határtalan.

Felvidék Szépe

Elindulni a siker útján

2017. április 28. - divatdiktátor

felvidek_szepe_logo_2017_mini.png 

Mindenkinek vannak vágyai álmai, amit szeretne megvalósítani és szépen lassan építgeti a célhoz vezető utat. A 12 döntős lányunk sincs ezzel másképp. Van, akinek az iskola, egyetem a legfontosabb vagy a jelenlegi munkahelye, de vannak közöttük, akik ténylegesen a szépségiparban szeretnének elhelyezkedni és szerencsét próbálni. Az viszont közös bennünk, hogy mindannyian a korona elnyeréséért küzdenek.

 

kicsi.jpg

Foto: Parameter.sk

A fontossági sorrend a versenyzőkön múlik, hiszen mindannyian másak vagyunk, mindenki máshoz ért, más területeken szeretne érvényesülni. Aki viszont jelentkezett versenyünkre, több élményre, izgalomra és tapasztalatra vágyott. A lányokba benne van a küzdőszellem és a bizonyítási vágy. Egytől egyik szépek, lendületesek és motiváltak, csak úgy vonzzák maguk köré a sok pozitív energiát és lehetőségeket. A felkészítő csapat pedig mindenben a rendelkezésükre áll, hogy segítse őket és elindítsa azon az úton, amit választottak.

Sikeres kezdet

Az elején mi sem tudtuk, csak bíztunk a sikerben, és íme, 3 hónapja jelentettük be a 12 döntős lányt és máris rengeteg felkérés érkezik. Nem hiába a felvidéki lányok csodaszépek és mindemellett alázatosak munkájuk iránt. Párizstól, Oslóig viszik hazánk jó hírét. Sőt fotóik, videóik akár egész világot bejárhatják. Büszkék vagyunk, mert mertünk nagyot álmodni és 4 éve elkezdeni valamit a semmiből. Elkezdtük azt, amihez akkor még nem értettünk, elkezdtük és kitartó munkával kezd beérni a gyümölcsünk. Túl vagyunk 2 felkészítő táboron és május végére szervezzük a következőt. A lányok szépen a tervek szerint készülnek, mint testileg, mint lelkileg, hogy kihozzák magukból a maximumot és készen álljanak a lehetőségek előtt.

Rengeteg felkérés és népszerűség

A média felületeket kihasználva egyre ismertebbek és népszerűbbek lányaink. Számos fotózáson, forgatáson és kifutón láthatjuk őket. Partnereink szorosan együtt működnek velünk és több külsős cég is felfigyelt ránk. A hazai a magyarországi, de a külföldi piac is igényt tart csinos döntőseinkre.

Íme, néhány kép az eddigi sikerekről.

18052760_10211003729922794_1851511067_n.jpg

Babos Kitti a Duki Daso cég reklámarca

 

 

Kiss Enikő az Amnesia tavaszi fotózásán vett részt

 

 

18157532_977399505729160_4309619455608670588_n.jpg

Szvorák Lilla az Infinity ruhamárka és a Koka Wedding Design fotózásán 

 

 

kurucz_klaudia_-bratislavske_modne_dni.jpg

Kurucz Klaudia a Pozsonyi Divatnapok kifutóján Koka Fashion ruhában

 

 

rapacs_geta_-bratislavske_modne_dni.jpg

Rapács Gréta szintén a Pozsonyi Divatnapok kifutóján Koka Fashion ruhában.

 

 

Kurucz Klaudia az Amnesia márkának állt modellt.

lilla_mentaldent.jpg

Szvorák Lilla az Eurodent As Alta-Oslo-Budapest arca

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekszepe.blog.hu/api/trackback/id/tr512462357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása