A szépség határtalan.

Felvidék Szépe

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

2015. november 05. - Kász Attila

...ezzel a mottóval indul el a Felvidék Szépe 2016-os versenye! Elsősorban ez a jelmondat főleg a lányokra érvényes. Ahhoz, hogy a Felvidék Szépe csapata segíthesse a lányokat, jelentkezni kell, meg kell tenni az első lépést, hogy a legígéretesebb szépségeket elindíthassa az elismert szakemberekből álló csapat az álmaik megvalósításában. "Szeretnénk felkarolni a fiatal szépségeket, teret lehetőséget adni nekik ezt a kezdeményezést Barthalos Andrea már a nyáron elkezdte amiből hagyományt szeretnénk teremteni." - mondta Kiss Kósa Annamária a verseny főszervezője. Mindemellett a Felvidék Szépe csapata és a lányok eldöntötték, hogy ahol csak tudnak segíteni fognak másokon is.Ezentúl minden évben egy magyar nyelvű, hátrányos helyzetű általános iskolát, óvodát vagy intézményt szeretne támogatni és segítséget nyújtani a rászorulóknak a szépségverseny csapata.

_dsc9749a.jpg

 

"Úgy gondolom, hogy a Felvidék Szépe megalapításának alap gondolata, az összetartozás és a magyarság összefogása részünkről egy újabb síkra lépett és tudjuk, hogy a nehezen megvalósítható tervekhez támogatók kellenek. Mi is így indultunk és úgy gondoljuk ez a kötelességünk és ez az abszolút helyes út ha mi is ott és abban segítünk ahol tudunk." - nyilatkozta Kiss Kósa Annamária a verseny főszervezője. Már tavaly Vajna Tímea, Sarka Kata, Brózik Klári, Farkasházi Réka és Vámos Erika együtt vett részt egy jótékonysági projektben Annamáriával, ahol hátrányos helyzetű, államilag gondozott gyerekeknek segítettek. "Azt vallom, ha össze fogunk és odaadással tesszük a dolgunkat mesés eredményeket érhetünk el, hiszen boldogságot látni mások arcán, az igazi győzelem"- tette hozzá a Felvidék Szépe főszervezője. 

 

Amennyiben szeretnél Te is hozzájárulni a gyűjtéshez, akkor jelezd az info@felvidekszepe.com e-mail címen a szervezőknek!

 

Kász Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekszepe.blog.hu/api/trackback/id/tr678047544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása