A szépség határtalan.

Felvidék Szépe

Harmadik tábor, harmadik helyszín

2017. június 07. - divatdiktátor

Felkészülés a döntőre

 

A hétvégén tartottuk immáron harmadik összpontosításunkat a lányokkal, ahol újra sűrű volt a program. Nagyon vártuk már a jó időt, hogy a szabadtéri rendezvényekre is elmehessünk és kint is készüljenek képek a döntősökről. Nem is akár milyenek, a várva várt bikinis képek. Csütörtökön költöztünk be az újonnan nyíló Thermalpark DSz hoteljébe ahol, mint meghívott vendégek részt vettünk a megnyitó zártkörű eseményén és a lányok egy rövidke divatbemutatóval kedveskedtek a jelenlévőknek. Estélyi ruhát és bikinit is bemutattak, sőt a vendégek fogadásában is segédkeztek.

Másnap pedig kezdődött az egész napos munka. Több fotóst is hívtuk, hogy különböző rálátással készüljenek a fotósorozatok.

Gyönyörű lányok, napsütés, csodálatos környezet, jó hangulat és profi csapat. Így jellemezném a munkát. Mondhatnám, hogy összeszokott stáb vagyunk, de mégis minden szituáció más, minden helyszín valami újat kínál. Itt Dunaszerdahelyen adott volt minden és abszolút sikeresen zajlott a fotózás.

A végeredményre még egy picit várni kell, de addig is hoztam egy képet, hogy lássátok, természetesen a bolondozás sem maradt el.

Késő délután Durica Katarína látogatta meg a lányokat, akit regényeiről ismerhetünk, de többek között az Elle magazin újságírója, valamint egy nagyon belevaló, modern édesanya. Kommunikációs média-tréninget tartott és elmagyarázta a lányoknak, hogyan, mikor, miért, mit tegyenek, és ne tegyenek, ha felkeresi őket egy újságíró, és milyen magatartás vezet a siker felé.

Este pedig a szórakozásé volt a főszerep A Csallóközi Bikáknak köszönhetően együtt csápoltunk Bősön a Wellhello koncerten, sőt a színfalak mögé is bemehettünk a sztárokhoz.

Mozgalmas és élmény dúsra sikeredett  ez a  táborunk is.  Támogatóink  segítségével  tökéletes  körülményeket biztosíthattunk a  lányoknak. Szeretnénk  köszönetet mondani  mindenkinek, aki  hozzájárult  a  munkánkhoz. A főtámogatónknak a Dunautónak, hogy az egész verseny alatt mellettünk áll. A reggeli kávékat a Sjáli  Consulting s.r.o-nak, a  friss  salátákat  a Vito Saláta  Bárnak, a  szállást a  Thermalpark  Dunaszerdahelynek,  a Bikiniket a Relleciganak, az estélyiket a KOKA Fashion Designek. A lányok frizuráját Beke Andreának a képeket Horennek, Matej Huttanak, a Klikk csapatának és a videót Ranostaj Tibinek köszönjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekszepe.blog.hu/api/trackback/id/tr2312550039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása