A szépség határtalan.

Felvidék Szépe

Nyújtani a segítő kezet

2017. május 02. - divatdiktátor

 

A januári jótékonysági bálunk szervezése előtt mélyültünk el jobban a felvidéki hátrányos helyzetű iskolák, intézmények a vöröskereszt, továbbá különféle segélyszolgálatok és menhelyek munkásságában. Hihetetlen mennyi intézmény és magán személy szorul kisebb nagyobb segítségre környezetünkben. Célkitűzésünk, hogy segítsünk, ahol csak tudunk és ez lányaink egyik feladata is, hogy felállítsanak egy megvalósítható karitatív programot, melyet segítségünkkel a támogatóink hozzájárulásával meg is tudnak valósítani.

Decemberben Dunaszerdahelyre vittünk ajándékokat és élményt a halmozottan sérült gyerekeknek, februárban a bálunkon eladott tombolajegyek árából egy nagyobb összeggel tudtunk hozzájárulni a Nagymegyeri Vöröskereszt munkájához. Lányaink részt vettek véradáson, most pedig Párkányban szeretnénk segíteni.

 

felvidekszepe_adatlap_nikoletta.jpg

Žáčik Nikoletta 17 éves döntősünk a jótékonysági rendezvény megálmodója

 

Žáčik Nikoletta a legfiatalabb versenyzőnk nagyon komolyan vette a karitatív feladatot és pár hónap alatt megszervezett egy jótékonysági rendezvényt, mellyel a Párkányi Speciális Alapiskolát támogatná. Példaértékű a munkája és bízom benne, hogy elképzelését sikerül véghezvinnie és sok mosolyt csal majd a gyerekek arcára.

 

plaka_t.jpg

Színes program és táncház várja a jószívű adakozókat.

 

Tudjuk és bízunk benne, hogy olvasóink, követőink között is sok a jószívű ember, aki ellátogat a szombati rendezvényre és hozzájárul a gyermekek megsegítéséhez és Niki céljának megvalósításához.

A belépőjegy ára szimbolikus: 5€

Jegyfoglalás, vásárlás az alábbi telefonszámokon lehet, vagy a rendezvény helyszínén:

  • Botlík Jolán - 0908 165 755
  • Márkus Tímea - 0948 504 866
  • Žáčik Silvia - 0905 879 440

Mindenkit szeretettel várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekszepe.blog.hu/api/trackback/id/tr2612463957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása