A szépség határtalan.

Felvidék Szépe

A SZÉPSÉG HATÁRTALAN

2015. november 03. - Kász Attila

A Felvidék Szépe Szlovákia legnívósabb és legnézettebb magyar nyelvű szépségversenye. A Mediaimpress Kft. három éve honosította meg a versenyt Felvidéken, 2016-ban pedig a Koka Fashion Design társ szervezésével ismét megrendezik Dél-Szlovákia legrangosabb szórakoztató eseményét, a Felvidék Szépét. A verseny győztese az értékes tárgyi díjak mellé egzotikus utazást is kap, de a hangsúly a nemzetközi karrier beindításán van, hiszen a Felvidék legszebb lánya egyenes ágon kerül a Miss Universe Hungary döntőjébe. A Felvidék Szépe csapatának célja ugyanis a legszebb felvidéki lány kiutaztatása egy rangos nemzetközi versenyre, ahol hazánkat képviselheti.

"Az elmúlt évek kiemelkedő sikerei és tapasztalatai után idén remélhetőleg még több lányt tudunk megszólítani és szép számban jelentkeznek majd a versenyre, hogy megmérettessék magukat a Felvidék legszebb lányának járó koronáért. A Felvidék Szépe  nemcsak a külsőre, hanem a műveltségre és a nőiességre is kiemelten odafigyel. Büszkék vagyunk eddigi sikereinkre és a magas színvonalra, melyet ezúttal is garantálunk. Nagyon fontosnak tartjuk a felvidéki kulturális élet aktív működését és ezzel a rendezvénnyel a lakosság olyan rétegét érjük el, akik a szépségipar, divat, művészet iránt érdeklődnek." Nyilatkozta Kiss Kósa Annamária a verseny főszervezője.

12115740_1634931460092136_1891243864531652722_n.jpg

Balogh Viktória, Felvidék Szépe 2015

 

A Felvidék Szépe tavalyi döntőjén számos média jelen volt. Az elmúlt években a Magyar Televízió is műsorra tűzte a gálát, melynek vetítése Magyarországon átlagon felüli, 5.5 százalékos nézettséget hozott a teljes tévénéző lakosság körében. Ez hozzávetőlegesen 150 000 nézőt jelent az anyaországból, emellett pedig a szlovákiai magyarok 35 százaléka is láthatta a televízióban Felvidék legszebb lányait. A Kárpát-medencei médiának köszönhetően a Felvidék Szépe mintegy 2.5 millió nézőhöz jutott el. Ezeket a tényeket figyelembe véve elmondhatjuk azt, hogy szlovákia területén jelenleg nincs még egy olyan magyar nyelvű médiaesemény, amely ennyire hatékonyan tudja elérni a szépség és a divat iránt érdeklődőket és ennyi embert meg tud szólítani.

11222701_365431250316833_2270311981818375487_n.jpg

Felvidék Szépe 2015 döntős lányai.

 

A Felvidék Szépe  2016-os versenyének döntője jövő év február 27-én kerül megrendezésre - Komárom és Érsekújvár után most Somorja ad otthont a rangos eseménynek. A válogatók még ebben az évben elkezdődnek. Ezt követően a kiválasztott 16 döntős lány egy egyhetes felkészítő táborba költözik, ahol profi csapat segítségével felkészülnek a döntő estre. A felkészítő tábor egy programgazdag hétnek ígérkezik, ahol a lányok nemcsak a koreográfia gyakorlását sajátítják majd el, hanem számos előadáson vehetnek részt, alversenyeken mutathatják meg tehetségüket, közismert személyek látogatnak el hozzájuk és segítenek építeni a lányok karrierét. Koreográfus, sminkes, fodrász, fotós, beszéd technikus, életmód tanácsadó, stylist, személyi edző segíti a felkészülést és a gálaesten való szereplést. A tét nem kicsi, hiszen a Felvidék Szépe  2016-os versenyének győztese egyenes ágon kerül a Miss Universe Hungary döntőjébe, ahol az anyaország legszebb lányaival versenyezhet a rangos koronáért.

A döntő egy izgalmas kulturális esemény, melyet idáig mindkét alkalommal teltházas, sikeres rendezvénynek könyvelhettek el a szervezők. A Felvidék Szépe csapata szeretné, ha rendezvényük egy közkedvelt, színvonalas, kulturális élményt nyújtana nézőinek, követőinek és a TV közvetítésen keresztül méltón tudná képviselni és bemutatni kultúránkat, hazánkat.

 

Kász Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekszepe.blog.hu/api/trackback/id/tr638029312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása